Monday 14 February 2011

Dude...where's my Car?



...see it ??

5 comments:

  1. :)) desigur!
    PS: era un nene trecand pe sub un panou publicitar:D

    ReplyDelete
  2. Hmm... Ma gandeam ca e ceva, dar totusi, nu se leagau vizual elementele. Imi place, oricum. ;-)

    ReplyDelete
  3. sti, ca si aia de-si cauta tiganul calul... stand tocmai pe cal :)
    fain vazut

    saru'mana

    ReplyDelete
  4. Sa stii ca m-am uitat la tine pe blog deoarece ai avut tu o poza pe 2cents about romania care acum mie mi-a sters toate comentariile facute de mine vreodata pe acolo deci nu mai pot sa comentez acolo ca n-are rost. Asta iti zic de la inceput ca sa-ti dai seama cine vorbeste. Poza care mi-a placut mie acolo, ca dupa ea am venit aici nu am reusit sa o gasesc separat la tine pe blog; era printre putinele poze ale tale care intr-adevar erau mai de calitate, era aia cu la capatul lumii care arata un ponton lung in mare si parca un tip pe bicicleta pe el.

    Restul pozelor vizibile aici ma dfac sa imi pun intrebarea daca nu esti cumva o mizantroapa (adica nu iubesti oamenii) sau MAi rau (ceea ce nu doresc sa fie adevarat), daca ti-ai pierdut increderea in oameni si umanitate si frumos in general deoarece ai avut motive sa o faci.

    In general nu e usor sa fotografiezi oameni, femeile au tendinta sa o faca mai des deoarece sunt mai relationale ele din fire, dar in cazul tau specific , eu opersonal mi-as permite sa opinez ca poti continua sa fotografiezi oameni DOAR daca iti face tie bine, dar daca o faci asa gratuit ca exercitiu sau sa ii inveti pe altii cumva (asta din urma ar fi varianta cea mai rea) mai bine las-o balta si incerca sa pozezi alte chestii.

    Daca chir simti nevoia sa te autovindeci singura, parerea nmea este ca ai nevoie de tratament mai formal, nu pentru ca as crede eu ca estio cumva deficitara dar pentru ca sunt ingrijorat de conditia ta deoarece eu sunt de profesie medic psihiatru.

    Nu este etic sa evaluezi sa diagnostichezi sau sa tratezi on line, deci nu fac nici una din aceste chestii aici, de aceea am si evitat folosirea unor cuvinte cheie sau trigger si am vorbit mai mult ca un trecator care observa ceva si intraba "e totul OK" ?

    Daca Nu e OK du-te la medicul de familie si cere trimitere lapsiholog. EXISTA tratament valabil si util pt tot felul de conditii in ziua de azi. Esti neobisnuit de pesimista in mod constant, de aia iti zic , plus cu increderea in lumea din jur, tot de aia iti zic.

    la revedere, nu am gasit ce cautam, deci nu o sa mai vin pe aici.

    ReplyDelete